Hey daar, vind jij volleyballen tof?

Toekomstige volleyballers,

In onze huidige geïnformatiseerde maatschappij zou de jeugd minder sporten en zijn tijd meer zittend dan “bewegend” doorbrengen.
Als volleybalclub HEBO, willen we ons engageren om de kinderen te motiveren meer te bewegen en op een gezonde manier deel te nemen aan een toffe sport, nl volleybal. Wij zijn een vereniging die verder wil investeren in jeugdwerking met als uitgangspunt de ontwikkeling en het geluk van uw kind. Volleybalclub HEBO is een geëngageerde club waarbij de ouders nauw betrokken worden bij het maken van keuzes betreffende hun verwachtingen en ambities.

Indien uw kind eens wil proeven van deze heerlijke sport, dan kan u ons gerust contacteren via mail. Wij zullen u dan zo vlug mogelijk contacteren om te polsen naar uw verlangens en verwachtingen. Eventueel nieuwe leden mogen 1 maand gratis proberen en dan pas beslissen of ze de definitieve stap zetten om lid te worden van onze enthousiaste volleybalfamilie.
Indien er nog vragen of onduidelijkheden zijn betreffende de werking van onze vereniging, aarzel dan ook niet om ons te contacteren via e-mail. Neem gerust ook al eens een kijkje op deze website : http://www.hebo-volley.be
Wij hopen u vanaf september te mogen ontmoeten in de sporthal “De Steenoven” in Herzele !!

Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten in de sporthal “De Steenoven” in Herzele !!

Met Sportieve groeten,

Jeugdwerking HEBO

Mail: hebo_jeugd@telenet.be

 

 
Copyright Volleybalclub HEBO - Gebruiksovereenkomst - Privacybeleid - Powered by - Inloggen