We zijn volop bezig met de voorbereidingen van de competitiewedstrijden en hierbij rekenen we op de massale steun van de ouders om een aantal taken uit te voeren tijdens het komende seizoen. Eén van de taken is het invullen van het officiele wedstrijdblad tijdens de wedstrijden van jullie zoon/dochter.

Hiervoor organiseren op zaterdag 1 september een markeerderscursus voor mensen die zich geroepen voelen om het invullen van het wedstrijdblad onder de knie te krijgen alsook voor de mensen die een opfrissing kunnen gebruiken . Laat ons wel stellen dat het hier gaat om een cursus om het algemeen wedstrijdblad in te vullen dat enkel dient ingevuld te worden bij de wedstrijden Dames C, JU17, JU15,MU15 en MU17.

Voor de overige teams JU13, JMU11, MU15, MU13 volstaat een “vereenvoudigd” wedstrijdblad.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen aan het secretariaat (in CC) zodanig dat we het nodige cursusmateriaal kunnen voorzien.