Zoals u weet zijn er op verschillende niveau’s maatregelen genomen om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Hieronder een korte samenvatting wat het voor jou als HEBO-lid betekent:

Trainingen Hebo

Tot tegenbericht zijn alle training stopgezet. Het is natuurlijk aangeraden om, binnen de opgelegde maatregelen van de regering, je persoonlijke conditie te onderhouden! Vania heeft op de HEBO-facebook group alvast enkele nuttige tips geplaatst.

Competitie (Update)

Alle competitie op Belgisch grondgebied is stopgezet voor de rest van het seizoen 2019-2020. Er is ondertussen een beslissing in verband met de Einduitslagen van de competities: er wordt een definitief eindklassement opgemaakt op basis van het klassement op datum 11 maart 2020 , datum van de schorsing van de competitie. Meer informatie over welke manier deze to stand zijn gekomen kan u lezen in het persbericht van Volley Vlaanderen.
Hier de pagina van Volley Vlaanderen zelf.

Beachvolley

Alle beachvolley activiteiten worden al zeker tot eind mei stopgezet.

Volg zeker onze HEBO-facebook voor nieuws en updates!