Beste (ex) HEBO’ers, supporters, symphatisanten, …

CORONA-tijden, we weten er intussen alles van!

Om het financieel verlies van onze activiteiten op te vangen hebben we beslist om een MEGA-spaghettisausverkoop te organiseren. We vragen uw  steun.

De opzet is simpel, het is prima kwaliteit spaghettisaus en gemaakt met extra verse groentjes en kwaliteitsgehakt. Verpakt per 1 liter (= ongeveer 1,1 kg) in stapelbare dozen en geschikt om in te vriezen. Super gemakkelijk om snel een degelijke maaltijd op tafel te zetten. We voorzien ook een vegetarische versie.

We verkopen de dozen aan 12 euro (10 euro vegetarische versie). Een liter is voldoende voor een spaghettimaaltijd voor 3 à 4 personen. Je kan het er zelf niet voor maken!

Het exacte afhaalmoment kunnen we pas later meedelen, maar het is belangrijk dat we de verkoop nu al opstarten. We voorzien als uiterste besteldatum 15 januari 2021, maar wacht niet zolang aub.

Bestellen graag via de onderstaande link.  Krijg je de vraag van een actief spelend lid of ken je een actief lid, bestel dan liefst via haar of hem.

Bestelformulier leden

Bestelformulier ex-leden, supporters

Niet twijfelen, vraag het nu aan familie, buren, vrienden, via sociale media, … en bestellen maar!

De bestellingen kan je bundelen, kwestie van gemakkelijk te kunnen afhalen. De opbrengst van de verkoop gaat rechtstreeks naar onze senioren- en jeugdwerking.

Vragen? Via hebo.secretariaat@gmail.com

Alvast van harte bedankt!