HEBO’s wijnverkoop is opgestart tijdens onze startdag en de mensen die van de gelegenheid gebruik gemaakt hebben om iets te komen proeven waren allen alvast heel enthousiast. Wil jij ook een paar flessen van die heerlijke wijn? Bestellen kan je via dit Bestelformulier .De bedoeling is dat wij alle bestellingen verzamelen tot eind november en dan uitleveren voor de eindejaarsfeesten.Nog wat info: de wijn komt uit Portugal en HEBO heeft de exclusiviteit om deze in België te leveren.

Kwaliteit en prijzen zijn: 

  • Selected Harvest (Rosé – Wit – Rood) à 9,25 € per fles en een kist van 6 kost 52 €
  • Réserva ( Wit – Rood) à 14 € per fles en een kist kost 82 €. Deze kwaliteit is voller dan de eerste en gaat best tesamen met maaltijden  terwijl de eerste kwaliteit op gelijk welk moment te genieten valt.
  • Als laatste hebben wij een Spumante , een schitterende tegenhanger van hoogwaardige Franse Champagne , maar aan heel billijke prijs. Bij ons kost die 15,5 € per fles en een kist van 4 heb je voor 60€. Een ideale eindejaarsdrank die echter ook heel aangenaam is op ieder ander moment… voor pépé of mémé onder de kerstboom bvb of met nieuwjaar …

Voor meer informatie kan je terecht op https://www.brejinhodacosta.pt en op https://www.costasw.pt/pt

Bedankt alvast voor jullie steun.