HEBO lanceert voor de 3de maal een MEGA-spaghettisausverkoop. De opzet blijft dezelfde, een prima kwaliteit spaghettisaus en gemaakt met extra verse groentjes en kwaliteitsgehakt. Verpakt per 1 liter in stapelbare dozen en geschikt om in te vriezen. Super gemakkelijk om snel een degelijke maaltijd op tafel te zetten (voor een training bijvoorbeeld).  We voorzien ook een vegetarische versie. Wie al eens meeging op seniorenstage in Oostende weet dat het MEGA-lekker is.

Kostprijs per doos is 13 euro, en 11 euro voor de vegetarische versie. Een liter is voldoende voor een spaghettimaaltijd voor 3 à 4 personen. Je kan het er zelf niet voor maken!

Afhaal wordt voorzien eind februari, begin maart. We voorzien momenteel als uiterste besteldatum 20 februari 2023, maar wacht niet zolang aub.

Bestellen graag via: dit formulier. Hierin vind je ook de info voor de betaling.

Belangrijk: Deze activiteit kan enkel en alleen slagen en MEGA worden als elk zijn beste volleybalbeentje voorzet. Dus niet twijfelen, vraag het aan familie, buren, vrienden, via sociale media, … en bestellen maar! Vergeet niet dat al onze activiteiten om centjes binnen te halen rechtstreeks of onrechtstreeks terugvloeien naar de spelende leden.