Beste HEBO’ers, ouders en sympathisanten,

deze week is het zover, HEBO lanceert voor de 4de maal een MEGA-spaghettisausverkoop. De opzet blijft dezelfde, een prima kwaliteit spaghettisaus, gemaakt met extra verse groentjes en kwaliteitsgehakt. Traiteur van dienst is Paul Ottoy, die voor ons ook het eetfestijn en jaarmarkt Houtem van heerlijke maaltijden voorziet.
Verpakt per 1 kilogram in stapelbare dozen en geschikt om in te vriezen. Super gemakkelijk om snel een degelijke maaltijd op tafel te zetten (voor een training bijvoorbeeld).  Een vegetarische versie wordt ook voorzien.

Kostprijs per doos is 14 euro voor zowel de gewone als =de vegetarische versie. Een kilogram is voldoende voor een spaghettimaaltijd voor 3 à 4 personen. Je kan het er zelf niet voor maken! Om de beste verkopers te steunen wordt voor de ploeg die het meeste verkoopt (gemiddelde berekend per speler vd ploeg) een beloning voorzien van 200 € die ze vrij kunnen besteden. Voor de 2de ploeg wordt 100 € voorzien en voor de derde ploeg 50 €.

Afhaal wordt voorzien einde maart. De uiterste besteldatum is 11 maart 2024, maar wacht niet zolang aub.

Bestellen graag via: dit formulier. Hierin vind je ook de info voor de betaling, bestelling is maar definitief bij ontvangst van het juiste bedrag.

Belangrijk: dit is de laatste activiteit die dit seizoen wordt georganiseerd om wat geld in het laatje te brengen. Deze activiteit kan enkel en alleen slagen en MEGA worden als elk zijn beste volleybalbeentje voorzet. Dus niet twijfelen, vraag het aan familie, buren, vrienden, via sociale media, … en bestellen maar! Vergeet niet dat al onze activiteiten om centjes binnen te halen rechtstreeks of onrechtstreeks terugvloeien naar de spelende leden.

Vragen? Via hebo.secretariaat@gmail.com